وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

خوردن آیس پک می تواند برای شما خطرناک باشد، مراقب باشید

مصرف برخی بستنی‌ها همچون آیس پک در تابستان می تواند عوارض جبران ناپذیری همچون افزایش ابتلا به تب مالت را در پی داشته باشد و برای شما خطرناک باشد.

خطرات خوردن بستنی های غیر پاستوریزه

گزارش عالی نیوز به نقل از سیمرغ: کارشناس تغذیه درباره آیس پک و سایر بستنی ها بیان کرد: همانطور که شیر و خامه در اثر آلودگی برای فرد مشکلاتی را از مسمویت گرفته تا تب مالت ایجاد می کنند، بستنی های غیر پاستوریزه هم می توانند این عوارض را در پی داشته باشند.از این رو مصرف زیاد بستنی‌های غیرپاستوریزه مثل آیس پک بخصوص در فصل تابستان می تواند خطر ابتلا به تب مالت را افزایش دهد.

نه تنها مواد اولیه بستنی، بلکه اصول تهیه آن نیز باید بهداشتی و صحیح باشد. مثلا یخ‌های اطراف ظرف تهیه بستنی در صورت آلودگی می توانند تعداد زیادی از باکتری‌های مقاوم را به دلیل برودت بستنی به آن انتقال دهد. این دکتری تغذیه درباره برخی بستنی های دارای برند مثل آیس پک عنوان کرد: این بستنی های تحت لیسانس، ملزم به رعایت استاندارهای لازم تهیه و توزیع بستنی هستند، به همین دلیل هر از چندگاهی باید مسئولان کنترل بهداشت از ترکیبات و مواد افزودنی آنها نمونه گیری کرده تا سلامت این بستنی‌ها برای مصرف کننده تضمین شود.

در بستنی هایی همچون آیس پک با رنگ های مختلف، باید دقت شود که از رنگ‌های صنعتی با پایه فلزات سنگین ( از جمله سرب، آلومینیوم، جیوه، مس و کادمیوم) بیش از حد استفاده نشود، چرا که این فلزات منجر به مشکلات عصبی، مسمویت‌های غذایی، فقر مواد مغذی و عفونت های ویروسی مزمن می شوند.

رنگ های مصرفی در انواع خوراکی ها باید درحدی باشد که از جانب صنایع غذایی، سلامتی آنها تایید شود، اما تا حدامکان بهتر است از رنگ‌های طبیعی استفاده شود که نه تنها ضرر ندارند، بلکه برعکس رنگهای صنعتی عاملی برای خنثی کردن رادیکال های آزاد هستند.

گفتنی است، رادیکال های آزاد با سرعتی باور نکردنی در هر لحظه در بدن تولید می شوند و اگر با همان سرعت به دام نیفتند، به شدت مشکل زا هستند. درواقع رادیکال آزاد می تواند به چربی های بدن حمله و غشاء سلولی را پاره کند، یا مواد سمی را به بافت های دور خود انتشار دهد. این تخریب های غیرقابل جبران، منجر به تغییر عملکرد سلولی و یا مرگ سلولی می شود.


گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:yjc.ir

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی