عالی نیوز به نقل از گزارش خبرنگارمهر: محققان دانشگاه بوستون در مطالعه ای به بررسی بیش از ۳۲۰۰ فرد آمریکایی با میانگین سنی ۵۹ سال که به مدت ۱۲ سال تحت نظر بودند، پرداختند. در طول این مدت ۱۸۸ نفر مبتلا به نارسایی قلبی شدند. منظور از نارسایی قلبی شرایطی است که در آن، قلب به قدر کافی برای تامین نیاز بدن، خون پمپاژ نمی کند.
طبق این مطالعه، افرادی که در «تست ۷ توصیه سلامت در زندگی» توسط انجمن قلب آمریکا امتیاز بالایی کسب کرده بودند، کمتر در معرض خطر نارسایی قلبی قرار داشتند.
معیارهای ارزیابی این تست عبارت بودند از: کنترل فشار خون، کنترل کلسترول، کاهش قند خون، داشتن فعالیت بدنی، تغذیه خوب، کاهش وزن و ترک سیگار.
به ازای هر یک نمره بالاتر در این تست، افراد ۲۳ درصد کمتر در معرض خطر بروز نارسایی قلبی قرار داشتند. به گفته محققان، در افرادی که در یک سوم میانی این فهرست قرار داشتند در مقایسه با افرادی که در یک سوم پایین قرار داشتند، این خطر تا حدود نصف کاهش می یابد، و افرادی که در یک سوم فوقانی قرار داشتند، کاهش این خطر به مراتب بیشتر بود.
«وانسا زانتاکیس»، استادیار داروسازی و بیواستاتیک از دانشگاه بوستون و سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگرچه اکثر مردم از اهمیت سبک زندگی سالم آگاه هستند، اما بسیاری طبق این توصیه عمل نمی کنند.»
وی در ادامه می افزاید: «رعایت این هفت توصیه برای داشتن یک سبک سالم در زندگی، نه تنها موجب کاهش احتمال بروز حمله قلبی و سکته می شود، بلکه از پیشرفت نارسایی قلبی در آینده نیز پیشگیری می کند.»