وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

 در حالی که وزارت ارتباطات به افزایش تعداد کاربران اینترنت در یک سال اخیر افتخار می کند، همچنان گلایه هایی از سرعت کم اتصال وجود دارد
عالی نیوز به نقل از برترینها از روزنامه هفت صبح: در حالی که وزارت ارتباطات به افزایش تعداد کاربران اینترنت در یک سال اخیر افتخار می کند، همچنان گلایه هایی از سرعت کم اتصال وجود دارد. بعضی کاربران می گویند گاهی سرعت شان به شکل وحشتناکی پایین می آید و دسته دیگری ادعا می کنند حجم بسته شان زودتر از چیزی که انتظار داشته اند به پایان می رسد. جواب وزارتخانه همیشه یکی است: خود کاربران باید با دو چشم باز، مراقب سرویس دهنده اینترنتی شان باشند و شیطنت های احتمالی را گزارش کنند.



دزد اینترنت تان را آیا کم فروشی حقیقت دارد؟

اصطلاح «کم فروشی» اینترنت به این معناست که شرکت اینترنتی، میزان پهنای باندی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریداری می کند در اختیار تعداد بیشتری از افراد می گذارد که این امر در نهایت باعث ایجاد ترافیک بیشتر و در نتیجه کاهش سرعت و کیفیت اینترنت برای همه خریداران می شود. براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس ADSL باید با ضریب اشتراک یک به هشت ارائه شود اما گاهی این ضریب از سوی اپراتور ارائه دهنده تغییر پیدا می کند.

چطوری متوجه ایراد شوم؟

بخش های مختلفی در وزارت ارتباطات مسئول رسیدگی و نظارت بر کار شرکت های اینترنتی اند. وجود فضای رقابتی نیز باعث می شود خود شرکت ها کمتر به چنین شیطنت هایی دست بزنند. با این حال هنوز کاربران می گویند از اشتراک اینترنتی شان رضایت ندارند، کیفیت اتصال شان پایین است و حجم شان خیلی زود تمام می شود. رگولاتوری در پاسخ به این کاربران راه حل ساده ای را پیشنهاد می دهد. آنها تمامی اپراتورهای ارائه دهنده سرویس اینترنت پرسرعت را موظف کردند سامانه ای برای سنجش سرعت و کیفیت اتصال را در پایگاه اطلاع رسانی خود راه اندازی کنند. به کمک این سامانه که حالا به سادگی در دسترس تمام مشترکان قرار دارد، احتمال تقلب در فروش اینترنت کاهش پیدا می کند و به محض بروز هر مشکلی کاربر می تواند بفهمد سرچشمه کندی سرعت در کجاست. یکی از کاربردهای مهم سامانه این است که کاربر می تواند سرعت و کیفیت سرویس مورد استفاده خود را در فواصل مختلف زمانی چک کند و ببیند آیا سرعت مورد استفاده اش کاملا با آنچه برای آن پول پرداخت کرده است، مطابقت دارد یا نه؟


چگونه به سامانه نظارت دسترسی داشته باشم؟

در حال حاضر و پس از گذشت نزدیک به سه ماه از اخطار رگولاتوری به ارائه دهندگان سرویس اینترنت پرسرعت برای راه اندازی چنین سامانه ای، بیشتر شرکت های ISDP، ISP، PAP در وب سایت خود لینکی را با عنوان سنجش سرعت اینترنت قرار داده اند. شرکت ها راه های مختلفی را برای تست سرعت اینترنت برای دو سیستم عامل ویندوز و مک ارائه می دهند که برای انجام تست لازم است برنامه های مربوط را از طریق لینکی که خود سایت معرفی می کند، دانلود کنید. پس از انجام بررسی توسط هرکدام از برنامه ها، نتیجه تست سرعت به صورت هر کیلوبایت بر ثانیه (Kbps) به مشتری فروخته می شود. بنابراین لازم است با درنظرگرفتن این نسبت که هر هشت بیت برابر با یک بایت است، نتیجه را به زبان اینترنت ایران ترجمه کنید. بهتر است در زمان استفاده از این سامانه صفحه دیگری در مرورگر باز نباشد تا نتیجه نهایی معتبرتر باشد.

در پایان اگر مغایرتی وجود داشت، مشترکان می توانند مشخصات سرویس خود و نتایج تست سامانه مربوط را در مرحله اول با خود ارائه دهنده سرویس در میان بگذارند. در صورت رفع نشدن مشکل، کاربر باید شکایت خود را در سامانه 195 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ثبت کند.