وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

خبرگزاری فارس: تکنیک جدید برای پاک کردن خاطرات ترسناک از مغز انسان

گروهی از محققان موفق شدند به کمک هوش مصنوعی، خاطراتی را که اختلالات مرتبط با اضطراب و ترس در انسان ایجاد می‌کند، از مغز پاک کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مواجه شدن با ترس یکی از کاربردی‌ترین روش‌ها برای غلبه بر آن محسوب می‌شود و در واقع، در روش‌های مختلف درمان، درس مواجه شدن با آن یکی از کاربردی‌ترین و اثرگذارترین فرآیندها محسوب می‌شود.

 

با این فرض، دانشمندان از فناوری کمک گرفته‌اند تا به صورت علمی انسان‌ها را با ترس‌های مختلفی که دارند روبه‌رو کنند و این ترس‌ها را در آنها از بین ببرند.

 

گروهی از محققان بین‌المللی در حوزه هوش مصنوعی (AI) و علوم اعصاب گرد هم آمدند و روش جدید ارائه کردند تا انواع ویژه ترس که مغز انسان بدون موضوع واقعی با آنها مواجه می‌شود را از بین ببرند. این روش نسبت به درمان فوبیا و اختلالات استرس پس از وقوع یک سانحه بیشتر مورد توجه قرار گرفت.

 

 

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی موسسه ملی بهداشت روانی آمریکا، سالانه 18 درصد بزرگسالان این کشور به یک نوع ترس یا اختلالات اضطراب مبتلا می‌شوند. یکی از معمول‌ترین روش‌هایی که در این زمینه مورد استفاده قرار می‌گیرد این است که فرد مجدد با عامل ترس مواجه شود و از این طریق اختلال در او برطرف گردد.

 

محققان دانشگاه کمبریج در تکنیک جدید خود همکاری‌های را با گروهی از داشمندان ژاپنی انجام دادند و از طریق هوش مصنوعی این هدف را محقق کردند تا خاطرات مرتبط با ترس از مغز انسان پاک شود و هیچ مشکلی برای دیگر بخش‌های حافظه او ایجاد نشود.

 

محققان در روش جدید می‌توانند خاطرات ترسناک را در مغز انسان شناسایی کنند و آنها را مورد هدف قرار دهند. این روش «رمزنگاری بازخوردهای عصبی» نامگذاری شده است و در آن از روش‌های تشخیص تصویر استفاده می‌شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی