وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

در 50، 60 ساله اخیر، ایده حمام کردن روزانه رایج شد. الزام به این کار در واقع ناشی از فشار اجتماعی است تا نیاز شخصی. بنابراین چه میزان دوش گرفتن برای بدن مفید است؟

آیا باید "هر روز" دوش گرفت؟

به گزارش فرهنگ نیوز، بر تعداد افرادی که تصمیم می‌گیرند هر روز دوش بگیرند، افزوده شده اما این سوال مطرح است که واقعا چند بار در هفته باید حمام کرد؟

بنابراین گزارش، بسته به جنس مو و نوع پوست فرد باید حمام کرد. دوش گرفتن روزانه می‌تواند برای برخی مفید و برای برخی دیگر مضر باشد، چرا که پوست عده‌ای حساس بوده و با حمام روزانه سازگاری ندارد.
 
حمام بیش از حد می‌تواند مشکلاتی نظیر "مو خوره" برای مو داشته باشد. حتی مصرف مکرر محصولات بهداشتی مو هم می‌تواند عامل ازدیاد این مواد بر روی پوست سر و مو شود.
 
در پژوهشی که سال گذشته میلادی بر روی 2000 زن بریتانیایی صورت گرفت، مشخص شد که چهار زن از هر پنج زن هر روز حمام نمی‌کنند. همچنین مشخص شد که یک سوم آن‌ها هر سه روز یکبار دوش می‌گیرند.
 
در پژوهشی دیگر که توسط محققان دانشگاه‌های منچستر، ادینبورو، لنکستر و ساوثهمپتون از 1802 زن بریتانیایی نظرخواهی کردند. در این تحقیق مشخص شد که سه چهارم افراد شرکت کننده حداقل روزی یک بار حمام می‌کنند.
 
اما آیا ما زیادی دوش می‌گیریم؟ دفعات دوش گرفتن باید چقدر باشد؟
پروفسور استیون شوماک، رئیس کالج استرالیاییِ امراض پوستی می‌گوید: «تنها زمانی دوش بگیرید که احساس می‌کنید به آن نیاز دارید.»
 
وی در گفتگو با ساندی مورنینگ هرالد گفت: «در 50، 60 ساله اخیر (از زمان اختراع حمام‌های خانگی)، ایده حمام کردن روزانه رایج شد. الزام به این کار در واقع ناشی از فشار اجتماعی است تا نیاز شخصی. در نگاه عمومی "بوی خوب بدن" به یک نیاز اجتماعی تبدیل شده، اما بوی خوب تنها با میزان فعالیت غدد زیر بغل و تعرقی بدن مرتبط است. این غدد در تمام نقاط بدن قرار ندارند.»

آیا نیاز است
برخی به اشتباه فکر می‌کنند که هر روز باید دوش گرفت!

پروفسور شوماک همچنین در مورد دوش آب گرم نیز هشدار داد. او می‌گوید: «دوش آب گرم بیشتر از فایده، ضرر دارد. حمام اضافی باعث "چربی زدایی پوست" می‌شود. به عبارت بهتر، با دوش گرفتن مکرر باعث کاهش روغن‌های طبیعی بدن که محافظ سلول‌های پوستی هستند، می‌شویم. این کار باعث می‌شود تا پوست نسبت به نفوذ بیشتر باکتری‌ها و ویروس‌ها ضعیف‌تر شود. علاوه بر این مسائل، خارش‌های پوستی، خشکی پوست، و انواع التهاب‌های پوستی یا اگزما از دیگر عواقب دوش گرفتن اضافی است.»
 
در این رابطه البته تکنولوژی هم به کار آمده است. اختراعی جدید از شرکت Hydrao با کمک یک اپلیکیشن موبایلی و کنترل میزان آب مصرفی، به شما کمک می‌کند که چه زمانی بهتر است دوش بگیرید.

 

نظرات (۱)

با خوب خوان، خوبتر بخوانید! آخرین اخبار در حوزه های ورزشی، تکنولوژی، سلامت، فرهنگ و بهترین ویدئو های روز را از طریق خوب خوان دنبال کنید - khubkhan.ir
کانال تلگرام https://telegram.me/KhubKhanIR

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی