وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

یک اقتصاددان با بیان اینکه حذف صفر از واحد پولی باری از دوش تورم کشورها بر نخواهد داشت، ترکیه را کشوری موفق در حذف صفر دانست و آرژانتین را کشوری شکست خورده در این باره.
نتیجه تصویری برای تغییر واحد پول ایران
رویداد۲۴- یک اقتصاددان با بیان اینکه حذف صفر از واحد پولی باری از دوش تورم کشورها بر نخواهد داشت، ترکیه را کشوری موفق در حذف صفر دانست و آرژانتین را کشوری شکست خورده در این باره. 
 
هیات دولت در جلسه خود به ریاست حسن روحانی، ‏به ادامه بررسی پیشنهادهای کارگروه منتخب درخصوص «لایحه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» ‏پرداخت و مواد دیگری از این لایحه را به تصویب رساند.‏ براساس موادی از این لایحه که به تصویب هیأت وزیران رسید، واحد پول ایران، تومان و برابر با 10 ریال ‏تعیین شد.‏ 
مهدی پازوکی، اقتصاددان، درباره تغییری که تبدیل واحد پولی کشور از ریال به تومان در اقتصاد کشور ایجاد خواهد کرد در گفت‎وگو با رویداد۲۴ گفت: این یک مسئله قراردادی است و واحد پولی ایران پیش از این هم در حقیقت تومان بود و مبادلات به طور عمومی با واحد پولی تومان انجام می‎شد. 
 
به اعتقاد پازوکی، در شرایطی هم که تبدیل واحد پول از ریال به تومان در راستای سیاست‎های حذف صفر از واحد پولی باشد، تا زمانی که سلامت اقتصاد کشور تامین نشود، چنین اقداماتی هیچ مشکلی از اقتصاد کشور حل نخواهد کرد. 
 
وی با اشاره به این موضوع که در سال‎های قبل ترکیه هم چنین تصمیمی گرفت و واحد پول کشور را تغییر داد گفت: این تغییر واحد پول در ترکیه بعد از بازگرداندن اقتصاد سالم به ترکیه انجام شد که در پی آن هم نتایج مثبتی را برای اقتصاد ترکیه به ارمغان آورد. 
 
همچنین وی افزود: تغییر واحد پول و کم کردن صفر از پول در آرژانتین هم انجام شد. این کشور در مرحله اول 3 صفر از پول خود را حذف کرد و بعد از بی‎نتیجه بودن 3 صفر دیگر هم حذف شد که باز هم بی‎نتیجه بود. دلیل بی‎نتیجه بودن تغییر واحد پول در آرژانتین، بیمار بودن اقتصاد این کشور بود.
 
این کارشناس اقتصادی همچنین تاکید کرد: با حذف صفر هیچ مشکلی از اقصاد کشور حل نمی‎شود. اما به دلیل تورم‎هایی که در سال‎های اخیر وجود داشته است یک راه حل محسوب می‎شود.
 
به گفته وی باید در بلند مدت با مطالعه و بررسی‎های ریشه‎ای، اقتصاد کشور را به سمت سلامت و انظباط برد. سلامت اقتصادی نیز محقق نخواهد شد مگر با انضباط بخشی به ارکان مختلف مالی و اقتصادی.
 
به اعتقاد وی اولین قدم رسیدن به انضباط پولی است که در بانک مرکزی باید مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد. مرحله بعد انضباط بخشیدن به بخش مالی کشور یعنی در سند بودجه است. دولت برای ایجاد انضباط در این بخش باید منابع درآمدی و هزینه‎های خود را نظم ببخشد. انضباط اداری نیز یکی دیگر از مسائلی است که باید تحقق پیدا کند.
 
همچنین وی افزود: بعد از تحقق انضباط اقتصادی با بررسی‎های علمی می‎توان به این نتیجه رسید که حذف صفر از واحد پولی عواقب مثبتی را در پی خواهد داشت.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی