فرمانده کل سپاه گفت: انقلاب اسلامی هماکنون در مرحله "تشکیل دولت اسلامی" قرار دارد و با ریزشها و رویشهای جدید، با موفقیت از این مرحله عبور خواهد کرد.
سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از اساتید، علما و فضلای حوزه علمیه قم با ارائه تحلیلی راهبردی از عمق نفوذ انقلاب اسلامی و لزوم متناسب سازی تلاشها با الزامات و مقتضیات آن، گفت: انقلاب اسلامی به منزله ظرف و بستر حاکمیت دین خدا بر زمین در مسیر پیشرفت خود، منتظر کسی نمیماند. همه مسئولان باید خود را با پیشروندگی شتابان انقلاب هماهنگ کنند.
وی افزود: انقلاب اسلامی هماکنون در مرحله سوم خود یعنی "تشکیل دولت اسلامی" قرار دارد و به فضل الهی با ریزشها و رویشهای جدید، با موفقیت از این مرحله عبور خواهد کرد.
فرمانده کل سپاه پیشرفت، عدالت و کارآمدی را هندسه اصلی مرحله سوم انقلاب دانست و با اشاره به ظرفیتهای کشور در این مقطع تصریح کرد: اینجانب به عنوان فرمانده کل سپاه و یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس، معتقدم امروز به لطف خدا شور و هیجان جوانان برای دفاع غیرمحافظه کارانه از انقلاب به مراتب از دوران دفاع مقدس گسترده تر است و در خواستهای مکرر آنان برای نقش آفرینی در کنار مدافعان حرم نشانه این واقعیت است.
سرلشکر جعفری با اشاره به نقش تعیینکننده و سرنوشتساز سپاه و روحانیت در روند تکاملی انقلاب اسلامی گفت: رسالت مشترک حوزههای علمیه و سپاه ، پیشبرندگی و تعمیق انقلاب اسلامی این امانت و دیعه الهی برای نجات بشریت است و بی تردید روحانیت انقلابی و سپاه، وعدههای الهی را با پیاده سازی نقشه جامع انقلاب اسلامی برای ترسیم سیمای جهان اسلام تحقق خواهند بخشید.
وی با بیان اینکه "ظرفیتهای معنوی و مادی ما در ساخت داخلی و استحکام نظام به عنوان هسته مرکزی این نقشه در حال گسترش تصاعدی است" تصریح کرد: اگر انقلاب و نظام در مسیر اهداف خود متوقف شوند همانگونه که معمار کبیر انقلاب اسلامی فرمودند این توقف میتواند موجب خسارت به اسلام شود.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه "پاسداری از وضع موجود انقلاب، پاسداری محافظهکارانه است" یادآور شد: سپاه و حوزههای علمیه و همه قوای نظام در چارچوب منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری به پاسداری محافظهکارانه اکتفا نکرده و فراتر از آن خود را پاسدار پیش روندگی انقلاب اسلامی میدانند و انشاءالله به رسالت خود در این عرصه عمل میکنند.
سرلشکر جعفری نظریهپردازی و تحول در محتوای علوم انسانی دانشگاههای کشور بر مبنای دین و علوم قرآنی را مهمترین انتظار از علما و فضلای انقلابی حوزههای علمیه قلمداد کرد و گفت: رسالت انقلابی حوزههای علمیه در مقطع حساس کنونی انقلاب، اقدام جهادی در این عرصه است و به همین دلیل پیامبر مکرم اسلام(ص) مداد علما را افضل از دماء شهدا دانستند.
وی در پایان تأکید کرد: هوشمندی، هوشیاری و یکپارچگی آحاد ملت به ویژه پاسداران انقلاب، حوزههای علمیه و روحانیون و فضلای انقلابی به دشمنان اجازه پیشبرد اهداف و نقشههای شوم را نداده و چشمانداز تحقق مراحل پنجگانه انقلاب اسلامی بسیار روشن است.