به گزارش نامه نیوز، ثبت نام احمدی نژاد همچون زلزله فضای انتخابات دوازدهم را تحت تاثیر قرار داد. بسیاری بر این باور بودند که بعد از توصیه مقام معظم رهبری به احمدی نژاد برای عدم ثبت نام، او در انتخابات به عنوان نامزد شرکت نخواهد کرد. این باور کسانی بود که هنوز بر این باور بودند احمدی نژاد برخلاف تمام حرفها، همچنان یک ولایتمدار است.
رهبری در درس خارج فقه خود به ماجرای توصیه به احمدی نژاد اشاره کردند و فرمودند:« یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه صلاح حال خود آن شخص و صلاح کشور گفتم که صلاح نمیدانیم شما در فلان قضیه شرکت کنید... اگر توی این مقوله وارد شدید در کشور دوقطبی ایجاد میشود. خیلی ساده است. ما این توصیه را به یکی از آقایان کردیم. خب حالا این مایهی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو!»
مقام معظم رهبری حضور احمدی نژاد در انتخابات را به صلاح کشور نمیدانستند و احمدی نژاد برخلاف این نظر بازهم تصمیم گرفت همراه با معاون اجرایی خود یعنی بقایی وارد صحنه رقابت انتخابات ریاست جمهوری شود. نکته جالب در این میان این است که احمدی نژاد بعد از این پیام واضح رهبری در بیانیهای اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نخواهد شد.
احمدی نژاد تنها فردی در نظام بود که مقام رهبری توصیه خود به او در مورد عدم نامزدی در انتخابات را علنی کردند. معمولا بسیاری از افراد قبل از انتخابات با مقام معظم رهبری مشورت میکنند و ایشان هم بنا بر روایت نامزدها، کاندیداها را از حضور در انتخابات منع نمیکنند.
حالا سوالی که در این میان مطرح میشود این معناست که چرا احمدی نژاد تصمیم به ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری گرفت؟ در روزهای قبل از ثبت نام و بعد از معرفی بقایی از سوی احمدی نژاد، در فضای سیاسی کشور این مسئله مطرح شد که بقایی رد صلاحیت خواهد شد. در مقابل این نظر احمدی نژاد اعلام کرد بقایی رد صلاحیت نمیشود و برای رد نشدن او حاضر است هرکاری انجام بدهد.
احمدی نژاد واکنشهای خود در برابر رد صلاحیت مشایی در سال 92 را اشتباه خوانده بود و به نظر میرسد حالا میخواهد آن اشتباهات را جبران کند.
ثبت نام احمدی نژاد دقیقا از کارهایی است که او برای تایید صلاحیت بقایی انجام میدهد. او میخواهد برای کشور و نظام هزینه ایجاد کند و هزینه رد صلاحیت خود و بقایی را بالا ببرد.
آنگونه که از شواهد پیداست احمدی نژاد و احمدی نژادیها برای بازگشت به قدرت حاضر هستند هرکاری بکنند. او بهتر از هر کسی میداند رد صلاحیتش در انتخابات چه بازتاب داخلی و خارجی دارد و میتواند چه هزینههایی را برای انقلاب، نظام و کشور ایجاد کند.
قطعا کشور دچار هیجانات سیاسی میشود. او میخواهد دریای انتخابات را طوفان زده و متلاطم کند. آنهم به یک دلیل. تایید صلاحیت بقایی.
احمدی نژاد نشان داد که برای رسیدن به قدرت حاضر است آرامش کشور را فدا کند. درست برخلاف بسیاری از چهرههای شناخته شده انقلاب که در راس آنها هاشمی رفسنجانی قرار داشت. آنها حاضر بودند آبروی خود را بگذارند تا آبروی انقلاب حفظ شود.
کسانی که برای انقلاب زندگی و جان خود را گذاشتهاند قطعا حاضر نیستند برای کشور هزینه ایجاد کنند. برای درک این معنا خواندن روایت ناطق نوری از واکنش هاشمی رفسنجانی به ردصلاحیتش خالی از لطف نباشد.
ناطق نوری میگوید: «زمانیکه صلاحیت ایشان را برای انتخابات ریاست جمهوری به هر دلیلی رد کردند که البته به مخیله ما هم خطور نمی کرد که این اتفاق بیفتد، در حال آماده شدن برای رفتن به سفر بودم که با شنیدن این خبر، سفرم را لغو کردم و بازگشتم ، دیدم این بی معرفتی است که به سفر بروم. به دیدار ایشان به خانه اش رفتم و دیدم که او با خنده به استقبال من آمد. به من گفت وقتی برای ثبت نام به وزارت کشور رفتم و استقبال و اشک شوق مردم را دیدم احساس کردم بار سنگینی بر دوش من است، اما وقتی خبر رد صلاحیتم اعلام شد، آرام ترین شب زندگی ام بود؛ چرا که باری از دوش من برداشته شد و وظیفه ام را هم انجام دادم. من از آیت الله هاشمی پرسیدم حالا می خواهی چه کنی و ایشان پاسخ داد مردم را به پای صندوق رای دعوت می کنم زیرا انقلاب و نظام است که اهمیت دارد.»
سالها بود که بسیاری از بزرگان نظام هشدار میدادند که احمدی نژاد دغدغه انقلاب ندارد و حالا با ثبت نام او مشخص شد واقعا احمدی نژاد هدفی جز رسیدن به قدرت ندارد و حاضر است برای کرسی ریاست جمهوری همه چیز را قربانی کند. به زبان دیگر میتوان گفت احمدی نژاد شاگرد خود مکتب ماکیاولی است. فردی که برای رسیدن به هدف از هر وسلیهای استفاده میکند.
در انتخابات دوازدهم بالا بردن هزینه برای نظام وسیلهای است که احمدی نژاد برای رسیدن به هدف خود در انتخابات استفاده میکند.