سیاتیری در پاسخ به این سؤال که آیا تغذیه در بروز خشکی چشم نقش دارد، اظهار داشت: بله، برای پیشگیری از خشکی چشم توصیه میشود افراد مستعد، از غذاهای آبکی و میوهها استفاده کنند و مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی را مدنظر قرار دهند.
وی همچنین درباره عفونت چشم که در تابستان بسیار شایع میشود توضیح داد و گفت: در هنگام عفونت، باید از ماساژ چشم پرهیز شود و شستوشو اقدام منطقیتری است؛ چون ماساژ، موجب خراش قرنیه و ایجاد عوامل میکروبی ثانویه میشود.
سیاتیری گفت: درد، سوزش، حساسشدن چشم، ناتوانی در بازکردن پلک و ترس از نور، از نشانههای عفونت بهشمار میآیند. وی عوامل آسیبرسان به سلامت چشم را به 2 دسته عفونی و غیرعفونی تقسیم کرد و افزود: باکتریها، قارچها و ویروسها جزو عوامل عفونی و ضربه، مواد شیمیایی اسیدی یا قلیایی و سوختگی و موارد مشابه در دسته دوم جای میگیرند.