تاثیر رژیم غذایی در افزایش ایمنی بدن در مقابل ابتلا به ویروس مرگبار کرونای، پرهیز از غذاهای دیر هضم و سنگین ضروری است و مصرف غذاهای سبک و دارای ویتامین ث توصیه میشود.
سیدکاظم کاظمینی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به این که بیماری کرونا ویروس درمانی ندارد، اظهار کرد: ناشناخته بودن درمان این بیماری یکی از دلایل ترسناک جلوه دادن آن است چرا که این بیماری و رفتارهای آن را نمیشناسیم، اما باید در شرایط فعلی با پیشگیری، از انتقال آن جلوگیری کنیم.
وی در رابطه با علائم افراد مبتلا به کرونا ویروس جدید نیز تصریح کرد: سرفههای خشک و مشکلات تنفسی از علائم اصلی این بیماری است، اما در این میان ممکن است بسیاری از افراد با وجود ابتلا به این بیماری، دچار مشکلات جدی و مراجعه به بیمارستان هم نشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که اکثر افرادی که براثر این بیماری بیمارستانی شدهاند سنین بالای ۴۰ سال دارند، افزود: البته افرادی که دارای بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان هستند نیز در معرض خطر بیشتری قرار دارند.
وی مرگ و میرهای ناشی از این بیماری را مربوطه به افراد دارای عفونتهای ریوی و مجاری تنفسی اعلام کرد و گفت: این ویروس که از حیوانات به انسان منتقل شده، یکی از علل خطرناک و جدی بودن آن انتقال از فردی به فرد دیگر است.
کاظمینی با تاکید بر تاثیر رژیم غذایی بر افزایش ایمنی بدن در مقابل ابتلا به ویروس کرونای جدید، گفت: افراد در این دوره، از مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم مانند ماکارونی و آشهای غلیظ خودداری کنند.
این متخصص طب ایرانی در پایان مصرف غذاهای لطیف و دارای هضم راحت مانند میوهها و سبزیجات را ضروری خواند و استفاده از غذاهای دارای ویتامین «ث» را به مردم توصیه کرد