وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

سیستم خودکار ردیابی اجرام آسمانی سازمان فضایی ناسا از احتمال برخورد سیارک ۴۱۰۰ متری که در اردیبهشت ۹۹ به زمین نزدیک می‌شود را خبر داد؛ پژوهش‎های این سازمان نشان می‌دهد که این شهاب‌ سنگ در صورت ورود به جو زمین، آتش می‌گیرد و باعث یک انفجار بزرگ می‌شود

احتمال برخورد شهاب‌سنگ عظیم‌الجثه در اردیبهشت؟!

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ به تازگی "ناسا" هشدار داده که در اردیبهشت ماه یک شهاب‌سنگ 4 کیلومتری به زمین نزدیک می‌شود که اصابت آن به سیاره ما، می‌تواند به معنی نابودی بشر باشد.

پایگاه خبری "اکسپرس" در گزارشی نوشت، سیستم خودکار ردیابی اجرام آسمانی سازمان فضایی ناسا سیارک 4100 متری که در اردیبهشت 99 به زمین نزدیک می‌شود را شناسایی کرده است.

این شهاب‌سنگ به بزرگی یک ساختمان است و به مداری نزدیک می‌شود که احتمال دارد به‌صورت خطرناکی در مسیر کره زمین قرار گیرد.

به گفته این مرکز، این شهاب‌سنگ بزرگ را که با سرعت بیش از 20 هزار مایل در ساعت به سوی زمین در حرکت است، "DA4-2020" نامگذاری کردند.

براساس تصاویر دریافتی از ماهواره‌های ناسا، این شهاب سنگ 144 پا (نزدیک به 44 متر) عرض دارد و کمی کوچکتر از برج آب مشهور شهر شیکاگو است.

متخصصان ناسا تخمین زدند که برخورد شهاب سنگ با زمین در حالتی که جرم مورد نظر، قطری بیشتر از یک هزار متر داشته باشد، عواقبی فاجعه‌بار خواهد داشت و چنین اتفاقی می‌تواند نسل انسان‌ها را نابود کند.

پژوهش‎های این سازمان نشان می‌دهد که این شهاب‌ سنگ در صورت ورود به جو زمین، آتش می‌گیرد و باعث یک انفجار بزرگ آسمانی می‌شود.

بررسی‌های موجود نشان می‌دهند که هر 100 سال یک‌ بار احتمال یک در 50 هزار وجود دارد که سیارک با این ابعاد به زمین برخورد کند؛ به طور کلی اجرام آسمانی گوناگون دائما به سمت زمین حرکت می‌کنند و پدیده برخورد شهاب سنگ با زمین نادر نیست.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی