وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

به گفته یکی از دانشمندان برجسته انگلستان، ویروس کووید-۱۹ممکن است سال‌ها در گردش باشد و تلاش برای شناسایی منشاء جغرافیایی آن اتلاف وقت است.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا،  تام جفرسون، محقق ارشد افتخاری مرکز پزشکی آکسفورد انگلستان اظهار کرد: نحوه رفتار و شیوع ویروس مهمتر از یافتن منشاء آن است.

وی می‌گوید: مطمئن نیستم که اشاره به موقعیت دقیق جغرافیایی بسیار مفید باشد، مگر اینکه تصور روشنی از برخی تعامل ویژه بین حیوانات و انسان‌ها داشته باشیم که در یک موقعیت خاص رخ‌داده باشد.

تاکنون هیچ فرد متخصصی شواهدی ارائه نکرده است تا منشاء دقیق  کووید-19 را مشخص کند.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) نیز پیام مشابهی به اشتراک گذاشته است که به بی‌فایده بودن ردیابی مکان‌های جغرافیایی برای یافتن منشاء کووید-19 اشاره دارد.

آزمایش‌های اخیر فاضلاب در بارسلونا حاکی از آن است که این ویروس ممکن است در ماه مارس سال گذشته در شهر اسپانیا نیز وجود داشته که این زمان ماه‌ها قبل از همه‌گیری در ووهان چین است.

جفرسون تاکید کرد:  نتایج بارسلونا هنوز نیاز به تایید دارد و تحقیقات دیگر در فرانسه و ایتالیا نیز نشان می‌دهد که این بیماری ممکن است خیلی زودتر ازآنچه قبلا تصور می‌شد در گردش بوده است.

این محقق آکسفورد خواستار مطالعه بیشتر همه میکروارگانیسم‌ها به‌منظور درک نحوه تکامل آنها، چگونگی زندگی و نحوه انتقال آنهاست. به نظر وی اگر این موارد شناسایی شود مداخلات موثر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از ویروس‌ها برای مدت طولانی در محیط‌زیست خفته باقی نمی‌مانند و ناگهان قادر به ایجاد شیوع خطرناک می‌شوند.

وی گفت: "اگر نتایج بارسلونا تایید شود، مطمئنا چنین چیزی را نشان می‌دهد."

مهمترین سوال این است که چه چیزی آنها را از خواب بیدار می‌کند و چه چیزی آنها را تهاجمی می‌کند؟

وی در ادامه افزود: شرایط آب و هوایی مانند باد، رطوبت و میزان اشعه ماوراء‌بنفش عواملی است که ویروس‌های کشنده را فعال می‌کنند، اما وی برای درک بهتر آنها نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی