
وبگاه عالی نیوز به نقل از گزارش برنا؛ اولگا چونتونوا متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای مینویسد که ویتامین E یک ویتامین زنانه نامیده میشود، از پیری زودرس محافظت میکند.
اولگا چونتونوا، متخصص تغذیه در مقالهای به این نکته اشاره میکند که چرا ویتامین E را زنانه مینامند و چگونه میتوان کمبود آن را در بدن جبران کرد.
این ویتامین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بافتهای بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیبهای شیمیایی محافظت میکند.
این متخصص تغذیه غذاهای حاوی ویتامین E را بادام، کلم بروکلی، ماهی قزلآلا، فلفل دلمهای، روغن جوانه گندم، آووکادو برشمرد. این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: به استثنای مصرف مشترک با ویتامین D میتوان ویتامین ای را با دیگر ویتامینها مصرف کرد، همچنین ویتامینهای A و C برعکس با ویتامین E سازگاری دارند و ویتامین ای برای افراد مبتلا به صرع تجویز نمیشود.