وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس را کلیک فرمایید

آخرین اخبار از خبرگزاریها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۲۰:۴۲ - آفیس 365 برای کسب‌و‌کارها
    جالب بود
  • ۲۳ آذر ۰۰، ۱۹:۲۵ - کناف سقف
    عالی

هر روز آجیل بخورید تا حمله قلبی و سرطان سراغتان نیایدفیلم/آرزوی کودک ۱۲ ساله مبتلا به سرطان برآورده شدسرطان پروستات به روش جدید درمان می‌شودتشخیص صحیح درمانی برای نا امیدان سرطان در ایران

 

خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد.

 

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تسنیم نوشت: تحقیقات اخیر دانشمندان به این نتیجه رسیده‌ است که خوردن روزانه مقداری اندک از آجیل و تنقلات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد.

بر اساس گزارش تلگراف، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه امپریال کالج لندن انجام شده نشان می‌دهد که کسانی که روزانه حداقل 20 گرم آجیل مصرف می‌کنند خطر ابتلا به بیماری‌های سخت در آنها کاهش می‌یابد.

طبق این گزارش، خوردن این مقدار آجیل - معادل یک مشت در روز - خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به 30 درصد ، خطر ابتلا به سرطان را تا 15 درصد و خطر ابتلا به مرگ زودرس را تا 22 درصد کاهش می‌دهد.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری‌های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

در این مطالعه تاثیر مصرف روزانه طیف وسیعی از آجیل، از جمله گردو، بادام، فندق، پسته، گردو و بادام زمینی روی افرادی که آنها را به صورت روزانه مصرف می‌کردند بررسی شد.

بر این اساس، اغلب آجیل‌ها در برابر بیماری قلبی سپر محافظتی ایجاد می‌کنند و خطر ابتلا به مرگ زودرس را کاهش دادند.

در این میان بادام زمینی برای کاهش خطر سکته مغزی مناسب است، در حالی که آجیل‌های به دست آمده از درخت همچون گردو برای کاهش خطر سرطان مفید بوده است.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلاسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثربودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

به گفته این محققان، "برخی از آجیل‌ها، به خصوص گردو همچنین دارای آنتی‌ اکسیدان بالایی هستند، که می‌تواند در برابر استرس مقاومت ایجاد کند و احتمالا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد".

یافته‌های این تحقیقات که روی بیش از 800 هزار شرکت‌ کننده انجام شده در مجله BMC Medicine منتشر شده است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی