عالی نیوز به نقل از ساعت 24- یک متخصص بهداشت و مواد غذایی در همدان گفت: مرغهای مصرفی فاقد هر گونه هورمون هستند.
وی در خصوص باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی هم تصریح کرد: در سازمان جهاد کشاورزی این موضوع مطرح شده و نظارتهای لازم انجام میگیرد اما باید دانست که این سموم بیشتر توسط گلخانهها استفاده میشود و باید مدت زمانی از آن بگذرد سپس برداشت شود تا سموم آن آسیبرسان نباشد.
پوست خیار سرشار از آنتی اکسیدان است
حشمتی عنوان کرد: در خصوص مصرف خیار با پوست و یا بدون پوست بحثهای زیادی وجود دارد در حالیکه پوست خیار سرشار از آنتی اکسیدان است اما از طرفی هم دارای سموم فراوانی است که برای بدن زیانرسان است.
وی در خصوص بحران کمآبی و سوء مصرف آن نیز گفت: متوسط بارندگی در دنیا ۸۶۰ میلیمتر در دنیا است که این میانگین در ایران به ۲۴۲ میلیمتر رسیده که کمتر از یک سوم میانگین جهانی است.
وی تصریح کرد: وضعیت کشور ما نسبت به دنیا بسیار عقب است اما با این حال مصرف خانگی در جهان ۷۵ تا ۱۰۰ لیتر است که این آمار در ایران ۱۵۰ لیتر است.
حشمتی افزود: در آمار جهانی ۶۰ تا ۷۰ درصد آبها صرف کشاورزی شده اما در کشور ما ۹۲.۳ درصد در بخش کشاورزی مصرف میشود.
وی تاکید کرد: تلفات آب زیاد است اما متأسفانه نوشیدن آب هم کم است و مردم در نوشیدن آن دچار اشکال میشوند به طوریکه برخی میگویند آب در ایجاد سنگ کلیه نقش دارد که این گفته کاملا کذب است و نوشیدن آب هیچ رابطهای با ایجاد سنگ کلیه ندارد.
جوشاندن آب هیچ فایدهای برای بدن ندارد
حشمتی با بیان اینکه جوشاندن آب هیچ فایدهای برای بدن ندارد، تاکید کرد: استفاده از تصفیهکنندههای آب هم یک تبلیغ سو است که هیچ سودی در سلامت افراد ندارد.
وی گفت: هرچه سختی آب بیشتر باشد میزان ابتلا به بیماریهای قلب و عروق هم کاهش مییابد.
خیار را چند روز پس از برداشت مصرف کنید
عضو انجمن پنل در همدان نیز گفت: خیارهای کوچک را چند روز پس از برداشت مصرف کنید.
دکتر "رضا شکوهی" اظهار کرد: از آنجا که غلظت سموم در محصول خیار با گذشت زمان کاهش مییابد بنابراین توصیه میشود بلافاصله پس از برداشت آن را مصرف نکنید و بگذارید مدتی از خرید آن بگذرد تا غلظت سموم آن به استاندارد نزدیک شود.
وی تصریح کرد: خیارهای بزرگتر در مقایسه با خیارهای کوچک و خیار پوست گرفته در مقایسه با مصرف آن به همراه پوست از سموم کمتری برخوردار است.